söndag 31 maj 2015

-25 kg

Oj vad jag har fått fira i veckan! Födelsedag, examen och igår: -25 kg sen operation! Det är som ett enda magiskt blurr av underbara känslor. 


Det här måste vara nån smal som en pinne-vinkel! Riktigt så är det inte i verkligheten, men snart är jag i alla fall nere på normalt bmi! 

1 kommentar:

  1. Halloooooj! :)

    Är sjukt dålig på att svara men nu så! Det är bara fint med oss, vi är fortfarande gravida, men inte längre med tvilligar. Det ena fostret avstannade runt v 6-7 och har nu tillbakabildats, men kvar är ett foster som växer på precis som det ska :) På ett sätt tråkigt, men samtidigt hade det förmodligen varit sjukt jobbigt att få två samtidigt!! Vi är iaf överlyckliga!! Imorgon går vi in i vecka 16, så nu har vi kommit en bra bit på vägen :D Frugan har mått ganska illa, men nu har det i princip försvunnit. Hon mår ganska bra just nu tycker jag, lite trött men det är ju inte så konstigt. Vi är beräknade nån gång i mitten av december, så det blir en spännande vinter!!

    Just nu ser jag dock mest fram emot SEMESTER!!! Jobbar i hela tre veckor till innan det är dags för 4 veckors välförtjänt ledighet! Det är så skönt, för vi har inget planerat på hela semester. Eller jo, vi ska en 2-3 dagar till Karlstad för att hälsa på familj o vänner, men annars är det inget inbokat, inga "måste". SKÖNT!! De tidigare två semestrarna har vi slitit med arbete på tomten och i trädgården, men det ska vi INTE göra i år!

    Hur går det med vikten, du är ju snart i mål :D:D:D Hur många kg har du kvar till din "målvikt"? Själv är jag nu minus 47 kg! Känns helt sjukt! Jag har 6 kg kvar till ett mål där jag känner mig nöjd, men går jag ner 10 kg så klagar jag inte ;) Men stannar jag om 6 kg sä bedömmer jag mig som färdig!! :D Det har äntligen börjat bli kul att shoppa kläder, det trodde jag aldrig ;) Jag kan äntligen köpa kläder på "vanlig" avdelnig och inte bara tjockisavdelning.

    Förresten, kommer du ihåg vad de sa på CFTK om 1-årskontroll? Jag har totalt glömt bort vad eller om de sa något om det. Man vill ju gärna kolla lite värden så man får bekräftat att man inte ligger lågt/högt i några värden. Sen är jag inte så sugen på att åka till stockholm bara för att ta lite prover, man borde väl kunna ta prover på sin hemort som skickas till CFTK, och att man sen har telefonkontakt? Eller vad tror du?

    Nä, nu ska jag ta och njuta lite av fredagsmorgonen, fredagar är tveklöst veckans bästa dag :D:D Ha en superhärlig helg, nu håller vi tummarna för fiiint väder!!










    SvaraRadera